Sabtu, 3 Ogos 2013

Anugerah Dendam Yang Terindah

Aaron - Nadiya Dalam Anugerah Dendam Yang Terindah

Gandingan Aaron Aziz dengan Nadiya Nisaa dalam drama bersiri Adam dan Hawa berjaya mencetuskan magisnya yang tersendiri menerusi skrin televisyen. Tidak hairanlah mengapa ianya masih lagi diperkatakan hingga saat ini, malah drama bersiri yang masih lagi diulangtayang itu itu masih terus disaksikan peminat-peminat setianya.
 
 Kalau dalam Adam dan Hawa, Nadiya Nisaa tidak dapat menerima hakikat dia dikahwinkan dengan Aaron Aziz, dalam Anugeran Dendam Yang Terindah pula Aaron Aziz tidak dapat menerima hakikat apabila Nadiya Nisaa berkahwin dengan adiknya.
-----------------------------------------------------------------
Anugerah Dendam Yang Terindah berkisar mengenai Azman (30an) seorang anak yang terkilan dengan sikap ibunya yang lebih memberi perhatian kepada adiknya, Aril (lewat 20an) dalam segala hal. Azman membawa diri ke Australia untuk belajar sambil bekerja setelah kecewa kekasihnya, Izatul ditunangkan dengan Aril.

Kini, pihak Astro sekali lagi menggandingkan mereka dalam Anugerah Dendam Yang Terindah. Berformatkan filem dengan durasi selama 2 jam, Anugerah Dendam Terindah bagaimanapun hanya dapat disaksikan secara eksklusif menerusi Astro First dan tidak akan ditayangkan di pawagam-pawagam Malaysia.
Suatu hari, Izatul yang sedang hamil datang memujuk Azman supaya balik menjenguk ibunya dan Aril yang sekarang sudah lumpuh. Dari situ, satu demi satu rahsia terbongkar.

Ingin tahu mengenai filem ini dengan selanjutnya, saksikan Anugerah Dendam Yang Terindah di Astr First bermula hari ini. Waktu tayangannya adalah 12.00am, 1.50am, 3.40am, 5.40am, 7.30am, 9.20am, 11.10am, 1.00pm, 2.50pm, 4.40pm, 6.30pm, 8.20pm, 10.10pm.

Selain Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa, Anugerah Dendam Yang Terindah turut dijayakan pelakon Elfiza Ul Haq serta Amar Baharin. Jangan lupa tonton!
 
 


Layan ..... Dari Murai dan Ramai lagi ...


0 ulasan: