This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Friday, May 31, 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree



Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree


Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





Thank for review Cik Akak Nao Mei



1malaysia



Thank pada cik kak Nao Mei kita ni kerana review my website ..
Kite  terus berusaha lagi ye cik kak pon sama membangunkan industry berblog ni, hehe..
Dan selain daaripada itu cik kak ada juga review blog selain saya, nak tahu siapa ..
review blog  di Raja & Ratu Part 2
Ini adalah antara direview cik kak kita ... 

 Pretty Lady



Cik Nor Blog's



Mrs. Secretary



My Dear Diary



Aenn Athirah Story Mory


 
Mahu saksikan blog berwajah baru cik akak Nao mei sorang ni, jom kita terjah ..
Dan Click Iklan sekali yea , hehe
Blog Madah Cinta Cik Akak

Sekian, Terima Kasih .

SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ



SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ


Click Banner to Join Segmen 


Tuesday, May 28, 2013

Suprise & Awesome Giveaway by SN

                                                                             
MEGA GIVEAWAY 
" SUPRISE & AWESOME GIVEAWAY BY SN " 

Suprise & Awesome Giveaway by SN

CLICK BANNER !


PRIZES :
 Peplum Lace Kurung, Jubah Dress, CTAC bag, Tudung/shawl ,Baucer discount, top up
cash, button bagde, Sabun GLuta 3 layer, jam moustache, anak tudung bawal berwarna
keychain felt craft, brooch felt,  shiseido black mask, broochquilling bookmark, Dress Labuh,
 Blouse, keychain Domokun, etude house styling eyeliner & tomatox, Gift dari Utara ,
1 unit mug PUTIH bercetak BERNILai RM27 (Sem)/RM32 (sbh/srwk), bookmark , coklat oreo



SAYA TAG : 
b) Kathy

 




        TARIKH TAMAT :  28 JUN 2013  21 JUN 2013 *diawalkan*


http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/suprise-awesome-giveaway-by-sn.html

FB : https://www.facebook.com/M.HakimFaiz

Email : hakim_faiz87@ovi.com


Big Giveaway by Alia Ali Ahmad



Big Giveaway by Alia Ali Ahmad
To Join Giaeaway 'Click Banner'
Tag Kathy , Naaim



HADIAH

Top Referral :

Top Referral : Novel + Topup RM 5 x 1 Pemenang

Random :
  1.  Pashmina x 2 Pemenang
  2.  Bawal x 2 Pemenang
  3.  Keychain 'melaka' x 7 Pemenang
  4.  Topup RM 3 x 4 Pemenang
  5.  Topup RM 5 x 2 Pemenang
  6.  Bookmark x 4 Pemenang
  7.  Hadiah Misteri x 2 Pemenang
Maklumah : hadiah akan ditambah dari masa ke semasa. Tak janji kalau fulus bertambah la ye . Syarat adalah wajib . Nak novel ? Rajin-rajin la promote .
 
 
Tamat : 1 Julai 2013
Pengumuman pemenang : 2 Julai 2013
 
 

Monday, May 27, 2013

Segmen Grab the Header! by FiQa Nsz

Segmen Grab the Header! by FiQa Nsz
*KLIK BANNER*
Segmen Grab the Header! by FiQa Nsz

segmen ini dibuat untuk menghargai pengunjung blogger blog fiqa. :)

bagi details header. design:

 *tema: (2 warna)
Biru dan putih
*nama blog, warna tulisan
HAKIM | Official Website
*tagline blog, warna tulisan
http://www.mhakimfaiz.my/ Putih

Segmen berlansung selama dua hari bermula dari 27/5 hingga 29/5.
*pemenang dicari seramai 5 orang menggunakan random org. dan details yang paling terperinci. :)

jom join! KLIK SINI!

First Giveaway by Ina and Ija



First Giveaway by Ina and Ija
To Join
*Click Banner*

For more info click banner


Tag
Nao Mei
Kathy

Giveaway tamat , 8 Jun 2013 .
 

1st Double Giveaway by AinMfna

1st Double Giveaway by AinMfna
Click Banner to join and info
Jom ramai2 promote blog dan join giveaway ini ..

Sunday, May 26, 2013

Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2



Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2


Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Jun dan Julai iaitu pencarian bermula dari 26 Mei 2013 dan berakhir pada jam 11:59 malam 30 Mei 2013 nanti. 20 orang yang bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Nabeel Fikree bermula 1 Jun nanti.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja

Harap segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.





.

Friday, May 24, 2013

Mei topap giveaways by Cik Yaya




Mei topap giveaways by Cik Yaya

Whan Join This, Click Banner to Join

Guna Line Celcom dan Maxis

Click Giveaway


tag

Thursday, May 23, 2013

Terima Hadiah Dari Cik Yaya

Casio Edifice
 
 
 
 
 
 
 
 
Tengok bawah
 
Hadiah Dari cik yaya untuk mhakimfaiz


Hadiah Dari cik yaya untuk mhakimfaiz
Baru je sampai petang tadi , masa itu belum balik keja .. lepas balik dari keje baru pergi tuntut dekat Pos Malaysia 
Hadiah Brooch kain yang hakim menang, menang Contest Page CCY & LTC .. Boleh la bagi pada adik perempuan hendak pergi mana-mana jamuah or jemputan kenduri ke .. 

Jangan bagi hilang sudah la ... hehe

Terima Kasih Cik Yaya ..



Sponser Giveaway dan Segmen



Sebenarnya tadi ada terbaca ayat dari seorang blogger yang dia takut nak terima sponser dari orang yang dia tak kenal sebabnya ? sebab dia takut orang tu tak bertanggungjawab. Yeah memang ada betulnya jugak benda tu. Kalau rasa tak mampu sponsor tak payah lah nak sponsor kan. Atau pun sponsor apa yang kita mampu ja. Tak payah lah nak sponsor cash money RM20, 50, 30, dan yang lebih banyak dari itu. Kalau topup RM5 pun kita tak mampu nak beli, apa kan lagi sponsor orang lain dengan benda atau duit yang lebih mahal. So berfikir lah sebelum bertindak.

Kalau nak cakap besar nak sponser benda mahal semata-mata nak naikkan pageviews, naikkan earning iklan anda, dan tingkatkan follower blog anda, bagus tak payah lah !! Tapi bila pemenang dah diumumkan, dan sponser pulak dicari tapi tiba-tiba menyepikan diri, tidak kah itu menyakitkan hati orang lain. Saya tak pernah lagi kena tipu oleh mana mana sponser sebelum ni, tapi kena janji 0 oleh salah seorang perempuan ni. Dia kata nak mintak order Capsul Fellina tu dan at the same time saya pergi bercuti kat Melaka and saya belikan lah untuk dia. Disebabkan barangan disana lebih murah berbanding di Sabah, so saya pun sudi lah belikan dia menggunakan duit saya sahaja. Dia janji dan janji lebih dari 10 kali nak bayar capsul Fellina yang dia order dari saya tu tapi sampai pertengahan tahun ni dia tak bayar lagi dan tak ambil lagi capsul tu. Padahal saya pergi bercuti hari tu bulan 1. Kalau korang tengok sendiri harga capsul Fellina tu, bukan lah benda yang murah . Kalau kau banyak duit boleh ja kata benda tu murah and kenyit mata dah dapat beli tapi bagi saya tidak !

Dan bukan untuk para sponser sahaja ! Untuk para peserta yang join GA, contest ataupun segmen dari mana-mana bloggers, jika anda disuruh follow syarat especially berkaitan tentang click link iklan churpchurp ataupun 8share, sila lakukan dengan jujur ! Ini peringatan untuk diri saya sendiri jugak selaku peserta GA, contest dan segmen dan juga sponser. Saya tengok sendiri lnk churpchurp saya yang saya suruh para peserta click tu, earning hanya meningkat lebih kurang RM2. sahaja.. Jika 1 click dari para peserta bersamaan 20sen, ini bermaksud 10 click dari anda sudah RM2. Tapi peserta yang joined GA tu sudah melebihi 10 orang. So korang boleh fikir sendiri lah kan. Anda sponser atau peserta, jujur itu perlu. Siapa anda, sila jujur dan hormat jika menyertai mana-mana contest dari orang lain walaupun contest itu dari bestfriend anda sendiri ok :) ..

Monday, May 20, 2013

11 Thing About Myself

 
Hakim sudah kena tag oleh Kak NaoMei dan Yaya .. 
Macam-2 11 thing about me, Thank for tag me ..
 
 
 
Few rules need to be followed :
1. Post this rules. 
2. Write 11 things about yourself.
3. Answers the questions the tagger set for you.
4. Create 11 new questions for those you want to tag.
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6. You are not allowed to tag back.
Lets starts !


11 Thing About Me




  •  Saya adalah anak sulung dari 6 adik beradik, 
  • Minat menonton cerita Korea Story dan Drama episode 
  • Seorang yang baik hati, kawan ada masalah tolong support bagi sokongan
  • Status masih single mingle
  • Alahan pada asap rokok , terhidu sikit terasa sesak nafas dan batuk
  • Tak suka kecohan dan mahu ketenteraman
  • Suke dengar lagu jiwang - jiwang
  • Pantang orang guna apa saja saya punya dulu tanpa minta kebenaran dari saya
  • Suka berkawan , kadang - kadang saya pendiam orangnya
  • Seorang yang simple sahaja , tidak ada banyak kerenah



Tagger Question

Q from NaoMei


Asal orang mana?
- Berasal dari Terengganu
Suka tak belog cik akak?

- Suka blog cik kak Nao Mei
Makanan & Minuman kegemaran apa?
- Nasi Goreng , Nasi Lemak dan Nasi Briyani ( Warung YuLL )
Kenal tak dengan cik akak?
- Blum kenal lama dengan cik kak, knal melalui blog cik kak
Minat tak penulisan soal cinta?
- Minat sangat
Memilih lelaki/perempuan nak yang macam mana? 
- Bersopan santun dengan family, peramah, lemah lembut perenpuan itu
Suka tinggal kat kampung atau bandar?
- Suke tinggal dekat kampung lagi
Pernah tak putus cinta...kalau pernah atas alasan apa?
-  Lau pernah, pasangan duduk jauh daripada kita, tinggal di negeri lain
Pada pendapat anda, cik akak nie orangnya cam mana?
- Cik kak seorang yang baik hati dan peramah orangnya
Isu semasa yang anda paling suka apa?
- Informasi terkini 
Anda masih bujang ke atau sudah berkahwin?
- Masih bujang cik kak

Q from Cik Yaya

Korang rasa yaya ni macam mana? sombong atau sebagainya?
- Belum knal lama dengan cik yaya lagi, bg saya Yaya sangat peramah
Apa makna disebalik nama korang?
- Saya pon tidak tahu lagi , Cik yaya tahu ke.
pernah tak tersalah tegur sesiapa then apa yang korang buat serta rasa?
- Pernah jugak laa... mintak maaf tersalah orang plak
Kalau korang marah kat someone, apa yang korang akan buat.
- pergi tepuk bantal dan tumbuk - tumbuk
Minyak wangi, yang kuat atau yang lembut?
- Uber Man and AXE
Anak mak atau anak ayah?
- Dua - Dua kot
Kalau rindu seseorang, apa u all buat?
- Masej dia dan call dia buat apa sekarang
Pernah nangis depan umum tak sebab terlalu sedih sangat tak boleh tahan dah.
- Tak pernah lagi , nagis pun sembunyi
Kenangan yang paling manis dalam hidup korang yang korang tak mungkin dapat lupakan?
- masa belajar dan menyertai progam - program
Kalau korang minat seseorang, apa korang buat? (ok soalan pelik)
- Buat - buat nak berkenalan lebih rapat lagi dengan sidia
Kereta apa yang korang suka sangat?
- Tak tahu la, tak pernah pandu kereta lagi




My Question To You




  • Anda Berasal dari Negeri Mana?
  • Anda rasa saya bagaimana orangnya?
  • Sukan apakah yang anda minat main?
  • Perempaun / Lelaki memilih anda hendak macam mana?
  • Anda suka tinggal di bandar atau di kampung?
  • Anda ada minat pada seseorang secara diam - diam?
  • Pada pendapat anda apa yang menarik di blog Hakim ini?
  • Adakah anda sudah berkhawin atau masih bujang?
  • Pekerjaan anda sekarang apa?
  • Seseorang yang amat bermakna dalam hidup anda?
  • Adakah anda ingin pergi ke Negara lain?

Sunday, May 19, 2013

Segmen Ke 2 Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com



Click Banner To Join



Saturday, May 18, 2013

Menaikkan Ranking Website - Webmaster Tool







Cara yang paling mudah adalah dengan menggunakan Webmaster Tools yang ditawarkan oleh Google , Yahoo , dan MSN. Kita perlu menghantar alamat website ke dalam database mereka supaya boleh cepatkan masa untuk diindeks. Dengan cara ini, enjin carian mereka dapat melihat laman web dengan cepat dan naikkan ranking website.





BING WEBMASTER



Bing Webmaster Tools





Add URL blog





After Add URL and click for setting



Google Webmaster



Google Webmaster





Chose add a site






After Finish click Manage site




Link ke Website Management Tools for the top Search Engines:



Selepas pengesahan, boleh submit website url atau sitemap untuk diindekskan.


Selamat Mencuba ...









Friday, May 17, 2013

Kita Terima Pasangan Seadanya

 
 
Setiap pasangan yang tengah hangat bercinta sekarang nie ada impian untuk menjalani kehidupan sebagai suami isteri yang sah sehingga akhir hayatkan… rasanaya.. tapi.. korang cuba tanya diri korang.. korang terima seadanya tak apa yang ada di dalam diri pasangan korang.. dari bentuk fizikalnya, pekerjaannya, sikapnya, fikirannya, perangainya.. dan semualah.. kalau korang terima seadanya.. alhamdulillah.. dan kalau tak.. cuba untuk berubah..

korang cuba baca kemudian korang fikir dalam-dalam.. sejauh mana korang menerima pasangan korang seadanya…




sOmeTiMeS tHe bESt WaY To HoLd, OntO sOmEtHiNG Is To LEt iT GO

Jika kamu memancing ikan…. Setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan itu…. Janganlah sesekali kamu LEPASKAN ia semula ke dalam air begitu saja…. Kerana ia akan SAKIT oleh kerana bisanya ketajaman mata kailmu dan mungkin ia akan MENDERITA selagi ia masih hidup.
Begitulah juga ……..

Setelah kamu memberi banyak PENGHARAPAN kepada seseorang…
Setelah dia mulai MENYAYANGIMU hendaklah kamu MENJAGA hatinya….
Janganlah sesekali kamu meninggalkannya begitu saja….
Kerana dia akan TERLUKA oleh kenangan bersamamu dan mungkin TIDAK dapat MELUPAKAN segalanya selagi dia mengingatimu….
Jika kamu menadah air biarlah berpada, jangan terlalu mengharap pada takungannya dan janganlah menganggap ia begitu teguh…. cukuplah sekadar KEPERLUANmu… Apabila sekali ia retak…. tentu sukar untuk kamu menampalnya semula…. Akhirnya ia dibuang….
Sedangkan jika kamu cuba memperbaikinya mungkin ia masih dapat dipergunakan lagi….
Begitu juga jika kamu memiliki seseorang, TERIMALAH seadanya…. Janganlah kamu terlalu mengaguminya dan janganlah kamu menganggapnya begitu ISTIMEWA….
Anggaplah dia manusia biasa. Apabila sekali dia melakukan KESILAPAN bukan mudah bagi kamu untuk menerimanya…. akhirnya kamu KECEWA dan meninggalkannya.
Sedangkan jika kamu MEMAAFKANNYA boleh jadi hubungan kamu akan TERUS hingga ke akhirnya….
Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi… yang kamu pasti baik untuk dirimu. Mengenyangkan. Berkhasiat. Mengapa kamu berlengah, cuba mencari makanan yang lain..
Terlalu ingin mengejar kelazatan. Kelak, nasi itu akan basi dan kamu tidak boleh memakannya. Kamu akan MENYESAL.
Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan…..yang pasti membawa KEBAIKAN kepada dirimu. MENYAYANGIMU… MENGASIHIMU… Mengapa kamu berlengah, cuba MEMBANDINGKANNYA dengan yang lain. Terlalu mengejar KESEMPURNAAN.
Kelak, kamu akan KEHILANGANNYA apabila dia menjadi milikorang lain.. Kamu juga yang akan MENYESAL…
JANGAN TERLALU MENCARI KESEMPURNAAN


kalau kita nak mencarii yang sempurna… pastikan kita cukup sempurna.. dan ingat.. takde sesiapa yang sempurna melainkan Allah.. sebab tue Allah cipta manusia hidup berpasangan bukan kekeliruan identiti untuk menyempurnakan antara satu sama lain.. untuk melengkapkan mana yang tak lengkap..

SENARAI PENUH KABINET MALAYSIA 2013




 Perdana menteri: Datuk Seri Najib Razak (Umno)
Timbalan Perdana Menteri: Tan Sri Muhyiddin Yassin (Umno)

Jabatan Perdana menteri:

Datuk Seri Jamil Khir Bahrom (Umno)
Datuk Seri Idris Jala (Senator)
Datuk Seri Abdul Wahid Omar (Senator)
Tan Sri Joseph Kurup (PBRS)
Puan Hajah Nancy Shukri (PBB)
Datuk Joseph Entulu anak Belalun (PRS)
Datuk Paul Low Seng Kwan (Senator)
Datuk Seri Shahidan Kassim (Umno)

Timbalan Menteri di JPM
Datuk Razali Ibrahim (Umno)
P Waythamoorthy (Senator)

Menteri Kewangan 1:
Datuk Seri Najib Tun Razak (Umno)

Menteri Kewangan II:
Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah (Umno)
Timbalan Menteri Kewangan:
Datuk Ahmad Maslan  (Umno)                            

Kementerian Pelajaran dan Pengajian Tinggi:
Menteri I: Tan Sri Muhyiddin Yassin (Umno)
Menteri II: Datuk Seri Idris Jusoh (Umno)
Timbalan I: Datuk Mary Yap Kain Ching (PBS)
Timbalan II: P Kamalanathan (MIC)

Menteri Pertahanan:
Datuk Seri Hishammuddin Hussein (Umno)
Timbalan: Datuk Abdul Rahim Bakri (Umno)                                                

Menteri Dalam Negeri:
Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi (Umno)
Timbalan: Datuk Wan Junaidi Tunku Jaafar (PBB)

Menteri Pengangkutan:
Datuk Seri Hishammuddin (pemangku)(Umno)
Timbalan: Datuk Abdul Aziz Kaprawi (Umno) 

Menteri Pelancongan dan Kebudayaan:
Datuk Seri Nazri Abdul Aziz (Umno)
Timbalan: Datuk Joseph Salang Anak Gandum (PRS)

Menteri Luar Negeri:
Datuk Seri Anifah Aman  (Umno)                                           
Timbalan: Datuk Hamzah Zainuddin (Umno)

Menteri Kerja Raya:
Datuk Fadillah Yusof (PBB)
Timbalan: Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin (Umno)

Menteri Kesihatan:
Datuk Seri Dr S Subramaniam (MIC)
Timbalan: Datuk Seri Hilmi Yahaya (Umno)

Menteri Belia dan Sukan:
Khairy Jamaluddin Abu Bakar (Umno)                                 
Timbalan:
Datuk M Saravanan (MIC)

Menteri Sumber Manusia:
Datuk Richard Riot Anak Jaem (SUPP)
Timbalan: Datuk Ismail Abd Muttalib (Umno)

Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan:
Datuk Hassan Malek (Umno)
Timbalan: Datuk Paduka Ahmad Bashah Md Hanipah (Umno)

Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri:
Datuk Mustapa Mohamad (Umno)
Timbalan: Hamim Samuri  (Umno)               

Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani:
Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob (Umno)
Timbalan: Datuk Tajuddin Abdul Rahman (Umno)

Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi:
Datuk Dr Ewon Ebin (UPKO)
Timbalan: Datuk Dr Abu Bakar Mohamad Diah (Umno)
                          
Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar:
Datuk Seri G Palanivel
Timbalan: Datuk Dr James Dawos Mamit (PBB)

Menteri Tenaga, Air dan Teknologi Hijau:
Datuk Seri Maximus Ongkili 
Timbalan: Datuk Seri Mahdzir Khalid

Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah:
Datuk Seri Shafie Apdal (Umno)
Timbalan: Datuk Alexander Nanta Linggi  (PBB)                

Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi:
Datuk Seri Douglas Uggah Embas (PBB)
Timbalan: Datuk Noriah Kasnon (Umno)

Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan:
Datuk Abdul Rahman Dahlan (Umno)
Timbalan: Datuk Halimah Sadique (Umno)

Menteri Komunikasi dan multimedia:
Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek (Umno)
Timbalan: Datuk Jailani Johari (Umno)

Menteri Wilayah Persekutuan:
Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor (Umno)
Timbalan: Datuk Dr Loga Bala Mohan A/L Jaganathan (Senator)

Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat:
Datuk Rohani Abdul Karim (PBB)
Timbalan: Datuk Azizah Mohd Dun (Umno)

Segmen: Tingkatkan follower ke-xxxxx by N.A.D.I.A

 
To Join Click Banner
segmen nie sepanjang "5 Mei-5 Jun 2013"... lagi ramai peserta segmen lagi banyak awak boleh tingkatkan jumlah kenalan follower.. Jemput seluruh blogger yang anda kenal dan saling bertukar kenalan..

This blog i have follow 
Blog I have Follow

And my follower mhakimfaiz setakat ini adalah
My Follower Blog