This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Monday, August 27, 2012

PrelaunchX : Lihat Bagaimana Anda Ditipu Olehnya Atau Tidak Ditipu


Assalamualaikum dan selamat hari raya....




Saturday, August 25, 2012

Ingin Menjadi Gadis Idaman Lelaki?




gadis idaman 
Kamu sebagai seorang perempuan, bukanlah sekadar memenangi hati si dia tetapi kamu haruslah pandai mengambil hati teman-temannya juga. Pada saat beginilah kamu sebenarnya dapat memiliki hatinya secara menyeluruh. Oleh itu kamu harus...

10 Ciri-ciri Orang Yang Tidak Tahu Menghargai Orang Lain




juju


Malunya... Kekasihku Buruk Perangai!





buruk perangai 
 
 
“Ish awak ni langsung tak senonohlah, ada ke patut kentut depan orang ramai, buat malu je! Jagalah sikit kelakuan tu, jangan main lepas je. Kalau iya pun tak tahan sangat, awak pergilah tempat yang tak ada orang. Mana saya nak letak muka? Malu tau!”

Oh tidak, kamu seakan-akan ingin menjerit saat teman lelaki mula membuat perangai peliknya itu. Kenapa mesti dia berkelakuan sebegitu? Kamu tentu rasa seperti ingin menyorokkan muka atau lari jauh-jauh agar mereka tidak tahu bahawa itu teman lelaki kamu bukan? Jangan begitu, terimalah kekurangannya dengan hati yang terbuka. Mungkin kamu boleh mengubah dirinya secara perlahanlahan. Ingin tahu apa yang kamu patut lakukan, jom semak tip ini.

Thursday, August 16, 2012

SeLaMaT MeNyAmBuT HaRi RaYa AiDiLfItRi MaaF ZaHiR & BaTiN

ASSALAMUALAIKUM....

KEPADA SEMUA PEMBACA BLOG..





SeLaMaT MeNyAmBuT HaRi RaYa AiDiLfItRi MaaF ZaHiR & BaTiN
JeMpUt La DaTaNg RuMaH nAnTi ...

Monday, August 13, 2012

Senaman




SENAMAN UNTUK MENGHILANGKAN MENGANTUK ATAU STRES

Friday, August 10, 2012

Tips Untuk Berkenalan Rapat Dengan Seseorang


Tips ini saya rasa khusus untuk lelaki je kot sebab mesti la lelaki yang nak tackle perempuan kan? Takkan la perempuan nak tackle lelaki kan… Tetapi, ade je perempuan yang nak tackle lelaki. Saya kenal perempuan tu.  Kawan saya… Ada la… ;))

Di sini, saya ingin berkongsi dengan para jejaka sekalian bagaimana caranya untuk kita mendekati dengan sesorang gadis yang kita ingin berkenalan. Atau dalam kata yang lain, nak ber’kapel. Kalau korang ada tips yang lain, boleh la berkongsi sama dekat ruangan komen tu. Sama-sama kita tolong antara satu sama lain.


18 Perkara Yang Perempuan Inginkan Dari Lelaki


Apakah yang perempuan inginkan dari seorang lelaki? Adakah duit, kasih sayang, perasaan, memahami, atau lain-lain? Kongsikan bersama kami di sini supaya orang lelaki faham apa yang sebenarnya perempuan inginkan dari mereka. link


Tujuan kami bertanyakan soalan tersebut adalah untuk membantu anda (lelaki khususnya) dalam mengetahui apakah perkara yang diinginkan oleh perempuan dari seorang lelaki. Setelah dikumpul dan disaring komen-komen yang diberikan oleh peminat-peminat Tentang Cinta kami yang tersayang (sayang la sangat) :-P berikut merupakan 18 perkara yang diinginkan oleh perempuan yang telah kami susun mengikut abjad.






Bila Kekasih Lama Datang Kembali, Apa Pendapat Anda?



Dulu, anda pernah berkenalan rapat dengan seseorang. Dia seorang kekasih yang baik, caring, dan pandai mengambil hati anda.

Tetapi disebabkan si dia ingin sambung study di oversea, perhubungan anda berdua terhenti di situ. Masing-masing membawa haluan sendiri. Dengan harapan, jika ada jodoh anda berdua akan berjumpa lagi.

3 Sebab Kenapa Lelaki Tidak Tertarik Pada Diri Anda


Pernah tak anda terfikir kenapa lelaki tidak tertarik pada diri anda? Anda merasakan diri anda sudah cukup sempurna, segak, cantik, menawan, dan mempersona tetapi kenapa diri anda seperti kutub magnet yang sentiasa menjauhkan lelaki dari anda?
Mungkin persoalan ini yang menjadi tanda tanya pada diri anda selama ini. Anda tercari-cari apakah punca dan sebab kenapa ia terjadi sebegitu. Jangan risau. Artikel kami kali ini akan menjawab segala pertanyaan anda tadi.

20 Sebab Tidak Perlu Minta Maaf


Kalau kita berbuat salah, sudah tentu kita perlu meminta maaf terlebih dahulu. Tetapi ada juga di antara kamu yang sering meminta maaf walaupun hakikatnya bukan kita yang melakukan kesalahan/kesilapan. Demi menjaga hati ataupun sebagai tanda hormat, kamu yang mengalah. Adakah ini patut terjadi sedangkan pihak lain terus tersenyum kerana kamu yang memikul kesalahannya ataupun kamu yang menyerah diri walaupun tahu yang kamu tidak bersalah?
Jangan begitu! Jika ternyata kesalahan bukanlah berpunca dari kamu, adalah menjadi hak kamu untuk tidak meminta maaf. Kami telah mengenal pasti 20 sebab mengapa kamu tidak perlu meminta maaf.

24 Ciri-Ciri Orang Yang Mencintai Kamu


Dalam kehidupan, kamu tidak sedar apa yang dilakukan oleh seseorang terhadap diri kamu merupakan satu petanda yang dia mencintai kamu. Dia tidak ingin kamu tahu secara terus daripada mulut dia tetapi dia menunjukkannya melalui perbuatan. Berikut merupakan 24 ciri-ciri yang dilakukan oleh seseorang yang menunjukkan bahawa dia mencintai kamu.

Cara Lelaki Menguji Wanita



Lelaki… Walaupun sudah berkali-kali si dia mengucapkan perkataan cinta, namun masih tidak cukup untuk membuktikan kesetiaan terhadap mereka.
Seandainya si dia memiliki kriteria yang diimpikan, tetapi bagi sesetengah jejaka itu bukanlah faktor yang membuatkan dia memilih kamu. Pelbagai cara dilakukan demi menguji kesetiaan yang dibina.
Tidak dinafikan, mereka mempunyai keistimewaan dan kelebihan tersendiri dalam mengenalpasti kesetiaan yang diberikan, sepanjang menjalinkan hubungan bersama teman wanitanya.
Yang pasti, dia akan cuba melakukan pelbagai cara dalam menentukan sama ada anda layak ataupun tidak bertakhta di hatinya.

Cara Bypass Sekatan ISP Internet Di Malaysia




Cara Bypass Sekatan ISP Internet Di Malaysia



Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) telah memberi notis kepada ISP yang ada di Malaysia untuk menyekat beberapa web supaya end user (anda) tidak boleh melayarinya. Diantara web yang disekat adalah seperti :
  1. warez-bb.org
  2. thepiratebay.org
  3. movie2k.to
  4. megavideo.com
  5. putlocker.com
  6. depositfiles.com
  7. darkload.com
  8. fileserve.com
  9. filestube.com
  10. megaupload.com
Jika anda sering melawati web diatas sebelum ini dan ingin mengetahui cara untuk bypass sekatan  internet di malaysia ini, anda lihat caranya dibawah.

Wednesday, August 8, 2012

Tutorial Sembunyikan Shoutbox Blog

Pada kebiasaannya, shoutbox akan berada di sidebar dan akan dapat dilihat terus. Tutorial kali ini akan menunjukkan tutorial untuk sembunyikan shoutbox anda.:)





Cara-cara untuk memasang Windows adalah perkara asas yang perlu diketahui oleh setiap pemilik komputer. Bukan sahaja ia dapat menjimatkan wang anda daripada menghantarnya ke kedai, malah jika berlaku apa-apa masalah pada komputer yang tidak dapat anda betulkan, anda cuma perlu format ia kembali!

Jadi, panduan yang pertama ini akan menerangkan cara-cara untuk format komputer dengan Windows 7. Anda cuma memerlukan sebuah komputer, CD pemasangan Windows 7, dan sekotak biskut untuk menemani anda sambil anda menunggu. Dah sedia? Jom mula sekarang!

Bagaimana nak pasang Windows 7 pada komputer/laptop

1) Hidupkan komputer dan masukkan CD Windows 7.

Nota: Pastikan boot sequence anda ditetapkan kepada CD ataupun pendrive

2) Jika keluar skrin hitam dengan mesej “Press any key to boot from CD or DVD…”, tekan mana-mana kekunci pada papan kekunci anda.













Kemudian tunggu sehingga skrin-skrin lain habis dipaparkan.













Join with Me..

Join... jom join untuk mendapatkan duit raye..... tunggu ape lagi.... jom join & register....

Nak buat business internet tapi xnak keluar modal? TRY THIS! FREE REGISTER sampai 27.OGOS.2012....lepas tarikh tu xde FREE lagi.. Jom dptkan link anda sebelum terlambat!!! PERCUMA!! PERCUMA!! PERCUMA!! 100% PERCUMA!!! salam.. jom try nie lak..free jer.. Best bley wt side income.. None effect at all...:)) Xrugi pown join coz free jer xpyh byr ape2 pown.. Ade bisnes yg best saya ajak
kwn2.. Xrugi kongsi2 ngan kwn2 nie..;))) Sign up kt link saya bagi nie... Prelaunchx nie compan
y under forex.. Forex tu company matawang dunia n malaysia pown ade jgk forex.. Nati 27/8 company nie nk lancarkan prelaunchx tp sape yg nk join lepas pada tarikh tue da kne bayar rm100.. Tp skrang sape yg join free jer sampai tarikh tue..lepas tarikh tue forex akan hantar cek kat umah berdasarkan berapa yg awak da dapat dr hari nie smpe la tarikh 27/8/2012 nie...senang jer so cepat join skang b4 kwn2 kne byr rgster rm100..now its .so,tggu ape lagi..

klik link ni http://prelaunchx.com/x/mhfbh87
dan dpatkan lebih bonus..

Thursday, August 2, 2012

Malam Jumaat I Cara Menikmati Buah Dada Isteri



Daripada kajian sains,adalah naluri lelaki menyukai perempuan buah dada besar kerana ia menandakan kemampuan untuk mengandung dan menyusukan anak.
Bahagian tubuh seperti buah dada dan punggung adalah kawasan dimana lemak DHA iaitu lemak untuk kecergasan otak disimpan. Sebab itu isteri anda akan membesar badan di kawasan-kawasan buah dada dan punggung. Yang penting, galakan isteri untuk makan ikan dan lebih baik lagi sekiranya minyak ikan. Ibu sihat, otak anak pun sihat.

Sebab itu adalah penting kepada ibu yang membesarkan bayi, sedaya boleh menyusukan anak selama yang boleh. Lemak simpanan dikawasan payu dara dan punggung boleh susut dengan sendiri kerana ia ditukarkan kepada susu ibu dan diberikan kepada anak melalui susu ibu.


Khasiat Buah Kurma




Wednesday, August 1, 2012

Bina Semula Hubungan Selepas Kantoi Menipu

Selepas ini anda perlu bersikap terbuka dan jujur dengan apa yang anda lakukan. Sekiranya anda masih menyembunyikan sesuatu walaupun bukanlah perkara penting, mungkin si dia akan mula salah sangka dan teringat kesalahan lama anda. Bukan mudah untuk pulihkan sikap seseorang yang telah ditipu. Si dia menjadi lebih curiga terhadap anda sekarang.
Berani tanggung

Anda juga harus menerima akibat atas perbuatan anda sendiri. Jangan menyalahkan kekasih gelap anda atau diri anda sendiri. Apa yang penting ialah tumpukan semula pada hubungan anda dan cuba perbaikinya semula dan kembalikan keyakinan si dia. Buktikan pada si dia anda sudah berubah.