Friday, June 14, 2013

Buat Segmen Bloglist sempena bulan ramadhan nanti

Buat Segmen Bloglist sempena bulan ramadhan nanti 
 
Semoga sihat semua, Hakim rasa macam nk buat je segmen bloglist .. Bloglist Hakim akan ada pada musin ramadhan @ sebelum ramadhan .. 

Rakan blog bagilah pendapat dan caranya or tips2 nya yea.. hehe . baru segmen pertama ni xtau bila nk lancarkan .. 


Akan berlansung nanti ,  tunggu tarikhnya...

  • Mempunyai Belog (Wajib)
  • Follow Blog k (yang dah follow boleh abaikan)
  • Copy banner  tu dan tempek kat entri u all
  • Letak Tajuk " Segmen Follow April hingga Disember 2013"...Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan...hihi
  • Akhir sekali u all boleh tinggalkan link dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100%
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja