Friday, September 28, 2012

SHILA AMZAH JUARA ASIAN WAVE 2012 SHANGHAIShila Amzah iaitu penyanyi Malaysia layak ke peringkat akhir Asian Wave 2012. Shila Amzah bertudung dalam pertandingan ini.


Tahniah diucapkan kepada Shila amzah, Nur Shahila Amir Amzah atau Shila Amzah, 22 kerana telah berjaya memikat juri dan berjaya mendapat tempat pertama di Asian Wave 2012 berlangsung di Shanghai China.. Beliau sekali gus Mengharumkan Negara.Shila yang sebelum ini berada di ranking kedua telah berjaya menewaskan 5 finalis Asian Wave 2012 yang lain dari negara China, Korea Selatan, Singapura, Thailand dan India. ini adalah petikan twitter Shila Alhamdulillah. @Shilaamzah is a Champion for Asian Wave 2012!! Thanks for you guys for voting :) Lets trending #TahniahShilaAmzah :) Shila Amzah berjaya memukau juri dengan membawakan 3 lagu iaitu Gemilang (Jaclyn Victor), Grenade (Bruno Mars) dan sebuah lagu Mandarin jom kita layan video persembahan Beliau Di asian Wave 2012.Shila Amzah - Set Fire To The Rain


FOREVER LOVE SHILA AMZAHDalam Asian Wave Competition 2012 China, Shila Amzah menyanyikan lagu “Set Fire to the Rain” by Adele dan sebuah lagu cina. Shila Amzah telah memukau seluruh penonton di dewan dan juga juri.
Antara lawan Shila Amzah adalah Liu Wan Ying. Liu adalah bangsa Cina yang menyanyikan lagu bahasa melayu iaitu “Bukan Cinta Biasa”. Gambar penyanyi Cina dari Malaysia memakai baju kebaya dan menyanyikan lagu melayu di Asian Wave 2012.
Video Asian Wave 2012 : Liu Wan Ying, Cina “Bukan Cinta Biasa”. Pakai Baju Kebaya.
0 comments: