Saturday, March 23, 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

CONTEST 1: "I LOVE SALJU CREATIVE"

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

Assalamualaikum..

http://www.mhakimfaiz.my/
Click Banner To Join

Follow Blog DAN Facebook Fanpage Salju Creative

HAKIM join contest untuk dapatkan t-shirt blogging dengan nama blog kite daripada penganjur segmen yang awesome.. iaiti  SALJU CREATIVE

Design yang lain sila lah klik pada banner tersebut dan anda boleh pilih yang mana satu dari 4 design yang tersedia di sana.
Design Baju inilah yang di inginkan ialah no 2 dan saiz XL


Salju Creative

Lihat sahaja pada design baju nie, sangat cantik bukan? Simple tapi ia menepati citarasa saya sendiri.
Dan dengan peluang yang diberikan oleh Salju Creative, saya terus menyertai segmen hangat ini walaupun probability untuk saya berjaya adalah tipis. Namun rezeki ada di mana-mana bukan. Bercakap mengenai nama Salju Creative pun sudah tahu, mereka kreatif dan sangat telus dalam berniaga. Design dari Salju Creative sememangnya kreatif!
Saya suka Salju Creative kerana  Saya tak kaya, saya bekerja ikut kemampuan. Belum ada lagi contest yang menawarkan hadiah baju blog. Bila lihat di blog salju creative dapat lihat banyak design yang menarik terutama kepada mereka yang mencari tempat untuk membuat kad jemputan dan banner untuk majlis perkahwinan mereka... kita tak payah terkejar sana sini dah nak cari satu satu benda... macam-macam ada dekat Salju Creative.


HURRY!!!!
JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA..
3 PEMENANG DICARI -> SLOGAN AYAT MANIS....
TARIKH TUTUP : 31 MAC 2013 

Aminnn ~ Akhir kata , semoga Salju Creative terus berkembang dan berjaya sehingga hujung nyawa
SALJU CREATIVE SANGAT CREATIVE


6 comments: