Wednesday, August 8, 2012

Join with Me..

Join... jom join untuk mendapatkan duit raye..... tunggu ape lagi.... jom join & register....

Nak buat business internet tapi xnak keluar modal? TRY THIS! FREE REGISTER sampai 27.OGOS.2012....lepas tarikh tu xde FREE lagi.. Jom dptkan link anda sebelum terlambat!!! PERCUMA!! PERCUMA!! PERCUMA!! 100% PERCUMA!!! salam.. jom try nie lak..free jer.. Best bley wt side income.. None effect at all...:)) Xrugi pown join coz free jer xpyh byr ape2 pown.. Ade bisnes yg best saya ajak
kwn2.. Xrugi kongsi2 ngan kwn2 nie..;))) Sign up kt link saya bagi nie... Prelaunchx nie compan
y under forex.. Forex tu company matawang dunia n malaysia pown ade jgk forex.. Nati 27/8 company nie nk lancarkan prelaunchx tp sape yg nk join lepas pada tarikh tue da kne bayar rm100.. Tp skrang sape yg join free jer sampai tarikh tue..lepas tarikh tue forex akan hantar cek kat umah berdasarkan berapa yg awak da dapat dr hari nie smpe la tarikh 27/8/2012 nie...senang jer so cepat join skang b4 kwn2 kne byr rgster rm100..now its .so,tggu ape lagi..

klik link ni http://prelaunchx.com/x/mhfbh87
dan dpatkan lebih bonus..


MINTA PERHATIAN.. DIMINTA YG BARU JOIN PLX NI SILA GUNAKAN GUIDELINE INI UNTUK CLEAR TASK ANDA DI WEBPAGE PLX.. TQ

01) Pertama sekali..klik link penaja anda..sebagai contoh saya adalah penaja anda..anda cuma perlu klik link ini untuk info dan daftar percuma sehingga 27/08/2012.. kemudian klik 'Sign Up' pastu isikan Username anda suka..pastu isikan email anda sendiri serta password anda..selepastu isikan sekali lagi password anda di kotak verify password..pastikan password anda adalah sama dgn password semasa anda isikan password mula2 tadi dan mudah diingat..selepas tu Sign up..anda akan masuk kembali ker log in page..taip username anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..

02) Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri....anda lihat $100 tu milik anda. anda lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK". anda klik Task tu dan masuk ke page Task List. anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi utk " FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.

03) ketiga,Klik petak I have subscribed dan klik "clear task". Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information." Isikan email anda di kotak "Payee Email Adress", "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda. anda kena isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm check anda nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, check tu akan bermasalh bila nak masuk ke akaun bank anda nanti atau check tu tak sampai ke rumah anda. dah selesai semua tu anda klik "Update Information". Kemudia di page Task lIst tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! dan kemudian klik "clear task.

04) anda akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your Referral Link". Skrg link tu dah jadi milik anda. anda dah boleh promosi link anda. Copy paste link anda dan letakkan di wall FB anda. kalu ada tweeter, blog, website sendiri, lagilah bagus krn lebih ramai org akan lihat dan klik link anda utk daftar sptmana anda buat tadi. Setiap org signup melalui link anda, anda akan dapat bonus dan commision bulanan. Lagi ramai org join melalui link anda, anda akan dpt lebih banyak bonus dan komisen. Sekiranya anda dapat 3 org signup direct melalui link anda. Lock Level 1 hingga Level 5 akan terbuka secara automatik dan anda dah layak utk menikmati bonus setiap level 1 hingga Level 5. FREE REGISTER until 27.OGOS.2012...so klik this link and sign up..dont worry..no need to pay..its free..and u get some income.

prelaunchX
http://prelaunchx.com/x/mhfbh87


0 comments: