Sunday, May 5, 2013

Nak Murni Klik Iklan Korang?

 
Hye bloggers.. 
Seperti yang kita sedia maklum, kebanyakan blogger memiliki papan iklan dalam blog masing-masing. Nuffnang, Churpchurp, Exabytes, Advertlets, Heartbeat dan sebagainya. Jadi sebab aku memang suka, selalu dan sering menyambil online (buat kerja sambil online. hehe) jadi aku rasa aku mampu untuk pergi blog korang dan klik every iklan on your blog, dan visit blog korang tiap hari untuk naikkan trafik korang.

So, interested? Here's how:

1. Follow blog ini. Yang dah jadi follower, terima kasih. Kalau nak follow Google+, Facebook page atau Twitter itu terpulang, it's up to you.

2. Buat entry tentang segmen ni, dengan tajuk "Nak Murni Klik Iklan Korang?" 

3. Letak banner di atas dan backlink-kan ke entri ini. (so as to invite ramai2 orang join =)

4. Letak link entri  berkenaan di ruang komen entri ni. 

Senang kan? Lepas tu aku akan:

1. Senaraikan blog peserta dalam update entri ni nanti. Nanti peserta lain atau orang yang stumble upon entri ni akan blogwalk blog korang jugak =))

2. Blogwalk blog korang, baca entri dan klik iklan-iklan yang ada sampai habis load. Who knows perhaps I'll make a deal ;)

3. Blogwalk blog korang, baca entri dan klik iklan-iklan yang ada  setiap hari, bermula hari ini 3 Mei 2013 sampai insyaAllah 23 Mei 2013


Tarikh tutup penyertaan ialah 12 Mei 2013.
Enhanced by Zemanta

1 comments: