Monday, May 20, 2013

11 Thing About Myself

 
Hakim sudah kena tag oleh Kak NaoMei dan Yaya .. 
Macam-2 11 thing about me, Thank for tag me ..
 
 
 
Few rules need to be followed :
1. Post this rules. 
2. Write 11 things about yourself.
3. Answers the questions the tagger set for you.
4. Create 11 new questions for those you want to tag.
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6. You are not allowed to tag back.
Lets starts !


11 Thing About Me




  •  Saya adalah anak sulung dari 6 adik beradik, 
  • Minat menonton cerita Korea Story dan Drama episode 
  • Seorang yang baik hati, kawan ada masalah tolong support bagi sokongan
  • Status masih single mingle
  • Alahan pada asap rokok , terhidu sikit terasa sesak nafas dan batuk
  • Tak suka kecohan dan mahu ketenteraman
  • Suke dengar lagu jiwang - jiwang
  • Pantang orang guna apa saja saya punya dulu tanpa minta kebenaran dari saya
  • Suka berkawan , kadang - kadang saya pendiam orangnya
  • Seorang yang simple sahaja , tidak ada banyak kerenah



Tagger Question

Q from NaoMei


Asal orang mana?
- Berasal dari Terengganu
Suka tak belog cik akak?

- Suka blog cik kak Nao Mei
Makanan & Minuman kegemaran apa?
- Nasi Goreng , Nasi Lemak dan Nasi Briyani ( Warung YuLL )
Kenal tak dengan cik akak?
- Blum kenal lama dengan cik kak, knal melalui blog cik kak
Minat tak penulisan soal cinta?
- Minat sangat
Memilih lelaki/perempuan nak yang macam mana? 
- Bersopan santun dengan family, peramah, lemah lembut perenpuan itu
Suka tinggal kat kampung atau bandar?
- Suke tinggal dekat kampung lagi
Pernah tak putus cinta...kalau pernah atas alasan apa?
-  Lau pernah, pasangan duduk jauh daripada kita, tinggal di negeri lain
Pada pendapat anda, cik akak nie orangnya cam mana?
- Cik kak seorang yang baik hati dan peramah orangnya
Isu semasa yang anda paling suka apa?
- Informasi terkini 
Anda masih bujang ke atau sudah berkahwin?
- Masih bujang cik kak

Q from Cik Yaya

Korang rasa yaya ni macam mana? sombong atau sebagainya?
- Belum knal lama dengan cik yaya lagi, bg saya Yaya sangat peramah
Apa makna disebalik nama korang?
- Saya pon tidak tahu lagi , Cik yaya tahu ke.
pernah tak tersalah tegur sesiapa then apa yang korang buat serta rasa?
- Pernah jugak laa... mintak maaf tersalah orang plak
Kalau korang marah kat someone, apa yang korang akan buat.
- pergi tepuk bantal dan tumbuk - tumbuk
Minyak wangi, yang kuat atau yang lembut?
- Uber Man and AXE
Anak mak atau anak ayah?
- Dua - Dua kot
Kalau rindu seseorang, apa u all buat?
- Masej dia dan call dia buat apa sekarang
Pernah nangis depan umum tak sebab terlalu sedih sangat tak boleh tahan dah.
- Tak pernah lagi , nagis pun sembunyi
Kenangan yang paling manis dalam hidup korang yang korang tak mungkin dapat lupakan?
- masa belajar dan menyertai progam - program
Kalau korang minat seseorang, apa korang buat? (ok soalan pelik)
- Buat - buat nak berkenalan lebih rapat lagi dengan sidia
Kereta apa yang korang suka sangat?
- Tak tahu la, tak pernah pandu kereta lagi




My Question To You




  • Anda Berasal dari Negeri Mana?
  • Anda rasa saya bagaimana orangnya?
  • Sukan apakah yang anda minat main?
  • Perempaun / Lelaki memilih anda hendak macam mana?
  • Anda suka tinggal di bandar atau di kampung?
  • Anda ada minat pada seseorang secara diam - diam?
  • Pada pendapat anda apa yang menarik di blog Hakim ini?
  • Adakah anda sudah berkhawin atau masih bujang?
  • Pekerjaan anda sekarang apa?
  • Seseorang yang amat bermakna dalam hidup anda?
  • Adakah anda ingin pergi ke Negara lain?