Friday, May 10, 2013

Nuffnang Blogbuster Campaigns : What is project C?

 
Pagi-pagi tadi check nuffnag punya Nuffnang Blogbuster Campaigns. 
#1 Acer Hybrid Ultrabook
#2 What is project C?

Klau nak buat acer hybrid ultrabook , tengok je orang pon boleh tau dan perasan kite guna 
laptop acer kan, kena la guna notebook or laptop bukan acerbuat video  .
Bermula pada tu bolelah mula pada yang tahu pasal benda2 macam ini.. hakim kurang tahu.
What is project C? you know about this...

 Acer Hybrid
 What is Project C? 
Memandangkan tempoh masih panjang... hopefully adalah idea yang datang membantu.
Dah check? Rasanya semua Nuffnangers yang berstatus Gliteratti mesti dapat ni 2nd Proposed Campaigns ni... Lepas tu meh kita sama2 fikir idea nak buat cam ner ni...

Macam biasa lah, Untuk tugasan kali ini...  kena buat video pendek (dalam tempoh 15 saat) pasal What is Project C? Di mana tugasan kali ni nampaknya jauh lebih mudah. Sebabnya, kita hanya perlu meneka apa benda atau objek yang bermula dengan huruf C.

Deadline untuk hantar penyertaan ialah 16 May 2013. So, sempat lagi lah kalau korang nak join.

Confession hari Jumaat: Entry ni bukan nak gebang kat uols.. mana yang da idea boleh le kongsi sama2.. If uols berjaya saya tumpang happy jugak..