Saturday, April 6, 2013

FABULOOUS GIVEAWAY

Assalamualaikum... :)
Hari ini 1 Feb 2013
so buat pertama kali nya Fara nak buat giveaway :)
FABULOOUS GIVEAWAY
kerana semua hadiah yang sweet-sweet ditaja oleh Fabuloous Korean Cosmetic
oke.. malas nak cakap panjang.
fara terus kepada syarat-syarat giveaway
SYARAT-SYARAT FABULOOUS GIVEAWAY
  •    Mestilah warganegara MALAYSIA
  •    Mestilah mempunyai FACEBOOK dan BLOG
  •    Sila ikuti semua arahan dalam cara-cara menyertai FABULOOUS GIVEAWAY
CARA-CARA MENYERTAI FABULOOUS GIVEAWAY
  •    Wajib like Fabuloous Korean Cosmetic
  •    Wajib follow Farafiza's Blog
  •    Buat entry bertajuk "FABULOOUS GIVEAWAY" 
  •    Letakkan banner di atas di dalam entry
  •    Wajib masukkan senarai hadiah dalam entry
  •    Promote la untuk meriahkan lagi giveaway ni... :)
  •    Letakkan link entry dan ID FB anda di ruangan komen di bawah   
  •    Klik  'Add to circle' dan tick 'following' pada kotak hitam yg fara                    kotak kan. ada di  sebelah kanan blog ini. seperti contoh dibawah! 


**Jika anda rasa mahu hadiah di tambah lagi...
sila klik sini :) TAMBAH HADIAH!!!
Fabuloous Giveaway ini juga diadakan di page Fabuloous Korean Cosmetic
korang boleh juga join di page kerana hadiah untuk page  Faboloous Korean  Cosmetic dan blog fara adalah     berasingan.. :) anda boleh menyertai giveaway ini di page mengikut syarat-syarat yang ditetapkan oleh Fabuloous Korean Cosmetic... tapi yg join di blog fara wajib lke page. jika korang join di kedua-dua tempat.. kemungkinan untuk menang lagi besar!jika xmenang di blog fara mungkin ada peluang menang di page Fabuloous Korean Cosmetic.

So, untuk yg x ada blog. boleh join di page Fabuloous Korean Cosmetic
hanya perlukan Facebook sahaja :)

           
SENARAI HADIAH SWEET-SWEET!!!

TONY MOLY LIP TINT- Cherry Pink

TONY MOLY PETITE BUNNY GLOSS BAR
random colour
TONY MOLY TOMATOX MAGIC WHITENING PACK SAMPLES

FACE MASK - random
CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK

SKIN79 BB CREAM SAMPLES


THE FACE SHOP BIG FRESHIAN MASCARA
ETUDE HOUSE STYLING EYELINER

haaa... sweet tak hadiah-hadiahnya??
lagi-lagi untuk Tha Face Shop dan Etude House tu..
agak-agak la.. berapa modal dikeluarkan untuk semua hadiah-hadiah ni??
ni baru untuk blog fara..
untuk page Fabuloous Korean Cosmetic lain tau...
so, jom lah ramai-ramai meriahkan Fabuloous Giveaway ni..
jika sambutan meggalakkan.. mungkin hadiah akan ditambah!! 
pembahagian hadiah belum ditentukan lagi
fara tak tentukan lagi nak bagi semua hadiah ini untuk berapa pemenang
** Pemilihan pemenang akan berdasarkan Top referal dan random...
tapi kebanyakan hadiah mungkin akan berdasarkan top referral. 
so promote la habis-habisan :)
Tarikh tamat belum ditetapkan.. tapi fara akan buat entry jika telah ditutup. dan letak watermark close di banner. so, kalau korang tengok banner kat atas tu bersih lagi mknanya giveaway masih lagi berlangsung! :)
***UPDATE TARIKH TAMAT GIVEAWAY
8 APRIL 2013
 

0 comments: