Friday, April 12, 2013

Tayangan Iron Man 3Hari ini adalah hari pertama dalam apa yang tinggal dalam kehidupan kita
Ini yang betul, seseorang kembali dan ia hanya tidak lain daripada Tony Stark; jutawan, playboy dan dermawan genius semua digabungkan menjadi satu saman perisai! Watch dia melambung ke tindakan di Premiere Screening Nuffnang Besi Man 3 April ini!
Synopsis:

"Iron Man 3" pit Marvel kurang ajar-tetapi-bijak usahawan Tony Stark / Iron Man menentang musuh yang dicapai tidak mengenal batas. Apabila Stark mendapati dunia peribadinya musnah di tangan musuhnya, beliau memulakan usaha menakutkan untuk mencari mereka yang bertanggungjawab. Perjalanan ini, di setiap sudut, akan menguji kecekalan beliau. Dengan belakang dinding, Stark dibiarkan hidup oleh peranti sendiri, bergantung kepada kepintaran dan naluri untuk melindungi orang-orang yang paling rapat dengan dia. Seperti yang dia pergaduhan perjalanan pulang, Stark mendapati jawapan kepada soalan yang telah diam-diam dihantui dia: lelaki tidak membuat saman atau saman yang tidak membuat lelaki itu?
 
Dibintangi oleh yang pernah jadi seksi Robert Downey Jr dan berpasangan di luar dengan Gwyneth Paltrow, ini memang filem yang tahun 2013 yang anda tidak akan mahu ketinggalan! Lagipun, apa yang mungkin boleh pergi salah dengan gabungan dua yang paling baik mencari orang-orang di muka bumi?
 
Dan sekarang, terima kasih kepada Walt Disney Studios Motion Studio, kami mempunyai 30 pasang pemeriksaan eksklusif pas untuk anda untuk menyertai kami di Premiere Screening Nuffnang Besi Man 3 dengan butir-butir seperti berikut:

Tarikh: 25 April 2013 (Khamis)
Time: 20:30
Tempat: TGV, One Utama
 
 
 2 comments: