Tuesday, April 2, 2013

GA Menangi Cellphone Jewelry Sticker

Assalamualaikum & hi everybody..
GA ni juz utk suka2 je
Nak buat entry boleh..tak buat entry pun boleh
Baca syarat penyertaan di bawah..
Korang berminat nak join?
Meh baca doa dahulu [bagi yg beragama Islam]
"Ya Allah, Ampunilah dosa-dosaku serta kedua ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil. Aamiin.”
SYARAT JOIN GA:
1.    Follow blog Yumida Huda
2.    Add to circle Google Yumida Huda (klo xde..xpe..boleh join)
3.    Buat entri bertajuk: GA Menangi Cellphone Jewelry Sticker
Buat entri [ dapat 2 undian ]
Tak buat entry [ dapat 1 undian ]
4.    Letak banner dan backlinkkan di entry ini

5.    Hantar url blog @ url entry penyertaan ke entry ini sahaja
6.    Tamat: 5 April 2013
7.  Senarai peserta akan dikeluarkan pada 8 April 2013
8. Keputusan diumumkan: 9 April 2013
PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org @ cabutan tangan
HADIAH:
-mendapat Cellphone Jewelry Sticker
-3 pemenang akan dipilih
SEMOGA BERJAYA..
Terima kasih sudi baca
Terima kasih sudi JOIN :)

GA ni terbuka utk blogger di Malaysia sahaja

7 comments: