Friday, April 26, 2013

Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My

 
 Happy Afternoon Friday to all ..
segmen bloglist
 You want to join this, Click Banner



Syarat-syarat dia mudah sahaja :-
  • Follow blog fuh.my ni (widget follower ada kat bawah sekali)
  • Masukkan blog fuh dalam bloglist blog korang. Ingat, bloglist ye! bukan sekadar link blog. Dan bloglist hendaklah berada di mainblog anda, bukan di blog lain atau di Page lain!
  • Tekan g+1 dekak sidebar belah kanan ni
  • Buat 1 entri bertajuk "Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My"
  • Masukkan banner di atas dan linkkan ke entry ini
  • Dah siap semua, tinggalkan link ENTRI anda dalam kotak komen bawah ni
Kenapa korang mesti ada dalam bloglist fuh.my?
  • Purata Page View harian 50,000 SEHARI (so, komfem korang dapat tempias dari trafik fuh.my sekiranya korang berada dalam bloglist fuh.my)
  • Google Page Rank 3
  • Backlink berkualiti dari fuh.my
  • Dapat memperkenalkan blog korang kepada blogger-blogger lain
  • Top referrer akan mendapat Cash/Topup RM30 (mesti lebih 50 referrer)
Fuh.My sentiasa mencetus fenomena anda semuakan

TOP REFERRER juga akan membawa pulang cash/top up RM30 eksklusif dari fuh.my dan secara automatik akan dimasukkan kedalam bloglist!
Mudah kan? So apa tunggu lagi? rugi tak join!

Tarikh tutup penyertaan adalah pada jam 12:00 tengah hari 30 April 2013.

4 comments: