Saturday, April 20, 2013

Kontest Blogger Anjuran HasrulHassan.com (Promosi)
    Masa yang ditunggu-tunggu akhirnya datang juga iaitu pertandingan  "Kontest Panduan Blogger Anjuran hasrulhassan.com (Promosi)". Jom kita sertai kontest ini ramai-ramai, mengajak atau mempelawa rakan-rakan untuk turut menyertainya. "Pasti anda tidak rugi, walaupun hanya sekadar ingin mencuba. Tuah manusia tiada siapa yang tahu. Mungkin rezeki anda di kontest ini. Jika berminat bolehlah layarinya..

          Ini sudah pasti akan menguji minda dan memberi satu cabaran yang mana perlu mencari jawapan yang betul dan tepat di setiap soalan yang diberikan. Semua jawapan ada di dalam blog panduan blogger, cuma kita perlu mencarinya.

             Kontest ini bermula pada 15 April 2013 - 30 April 2013 (15 hari). Ada hadiah menarik yang ditawarkan seperti berikut :
  • 1 x Hadiah Pertama - RM200 + T Shirt Eksklusif OhMedia + Cenderamata Eksklusif
  • 1 x Hadiah Kedua - RM150 + T Shirt Eksklusif OhMedia + Cenderamata Eksklusif
  • 2 x Hadiah Ketiga - RM50 + T Shirt Eksklusif OhMedia + Cenderamata Eksklusif
Ada satu hadiah penghargaan di atas kreativiti dan mesranya entri kita ini di carian enjin google.com      

       Inilah cabaran sebenar yang perlu ditempuhi, nampak mudah saja. Namun setiap jawapan perlu dibuat entri khas di dalam blog kita. Sepanjang menyertai kontest, belum pernah lagi berjumpa dengan kontest yang menguji kebolehan kita sebagai seorang blogger yang hebat.

        Segala peraturan dan syarat-syaratnya telah ditetapkan oleh tuan punya blog ini. Untuk keterangan lebih lanjut boleh ikuti di laman beliau :

5 comments: