Monday, April 1, 2013

KETAHUI SIAPAKAH YANG AKAN CINTA PANDANG PERTAMA PADA ANDA?


Assalamualaikum ...Jom try kuiz untuk lihat siapakah bakal cinta hati pengarang jantung anda..:) Ingat, ini sekadar suka-suka je..:)
Soalan: Anda paling suka bentuk....?

A. bentuk hati
B. bulat
C. Empat segi tepat
D. Bulan Sabit
Orang yang pilih jawapan A:
Anda tidak percaya pada cinta pandang pertama. Walaupun ada calon yang anda suka,, anda tidak akan mengambil tindakan untuk mengeratkan persahabatan. Andan akan menunggu sehingga anda mengenali si dia dengan lebih mendalam  barulah anda berani untuk mengambil tindakan yang selanjutnya.
Orang yang pilih jawapan B:
Orang yang akan cinta pandang pertama pada anda ialah orang yang mementingkan kecantikan ataupun paras rupa. Mereka akan menghiasi diri mereka dengan penampilan yang sempurna,maka mereka adalah tertarik dengan orang yang suka berhias.
Orang yang pilih jawapan C:
Orang yang cinta pandang pertama pada anda ialah orang yang mempunyai otak yang lincah. Mereka cekap menguruskan apa-apa sajadan mampu menjalankan tugas dengan baik berbanding denan orang lain.
Orang yang pilih jawapan D:
Orang yang cinta pandang pertama pada anda ialah orng yang mempunyai perancangan masa depan yang teliti. Apabila anda berbual-bual dengan si dia pasal masa depan, maka si dia tertarik dengan anda kerana anda mempunyai cita-cita sepertinya.

Sumber: KREKO isu 8 (21 Mac 2013)
kata kita: Ingat ye, ini just sekadar suka-suka,..:) Cinta itu rumit, tak kisahlah pandang pertama mahupun pandangan kelima, cinta sejati haruslah bersandarkan kesetiaan dan keihklasan..:)

2 comments: